esmaspäev, 21. mai 2007

Nii kummaline kui see ka pole aga ka täna ei jõudnud me veel sussiteoni :)) Hoopis lõpetasime naistega eelmise korra töid ja alustasime torutäidisega nukke ning nõelviltisime piparkoogivormide abil, mehed tegelesid pabernööriga.



Järgmisel korral siis proovime taas susside ja pajakinnasteni jõuda- kohe alguses ja ilma naljata :)

Aga maikuu viimane perering on plaan hea ilma korral Sülde talu õuel (Käina lähedal) märgviltida kõiksugu tehnikaid. Teeks ühe pikema perepäeva (miks mitte hoopis laupäeval vms?) ja võtaks lõkke äärde moonakotid kaasa. Mida arvate? Pange kommentaaridesse päeva, kellaaja ja kas üldse arvamused kirja.

Ja natuke oli juttu, et peale Jaanipäeva võiks liituda Hatuste ekskursiooniga Saarema ökoseebitallu ja Pilvelammastesse... Kel huvi on see registreerugu!!!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sain täna oma kodutöö tehtud:)Tahaks ka nüüd piparkoogi vormidega viltimise ära proovida,siis ei jää maha teist oma asjadega.Paluks rohkem infot Teie kodu leidmise kohta ka.Kahjuks laupäev meile ei sobi,kuna pool meie peret siis linnas,aga lõkke tegemine ja sulistamine ja see kõik väga lahe:)

Jansa ütles ...

Kui nüüd mõelda nädalavahetust 26.05-27.05, siis meie pere kahjuks tulla ei saa, sest plaan mandrile minna. Kuidas on lood aga uue kuuga, siis hetkel ei tea - äkki tulevad esimesed külalised :)
Muidu plaan väga hea ja peaks ikka teoks küll tegema.