teisipäev, 8. mai 2007

Teravate elamuste õhtu

Esmaspäeval nõelviltisime Kaili Saarna juhendamisel. Et enamusel veel nõelviltimisekogemus puudus, alustasime kohe päris algusest ja liikusime tasapisi edasi keerukama kunsti poole. Palju toredaid töid valmis, esmakordselt said ka kõige pisemad ringis osalejad päris viltimisnõelad pihku (nii ülekantud kui otseses mõttes :) , pisikeste poiste seas tekkis lausa võistlus, kes rohkem kordi nõelaga näppu torkas) ja küll siis läks tootmiseks- autosi ja lilli ja leevikesi ja lambaid.... kõike võimalikku, mida aga fantaasialend võimaldas.

Ja et meie saare käsitööpoodidesse veel mitmiknõelad jõudnud pole siis asusid mehed kohe olukorda parandama ja nüüd on vähemasti kolmel hiiumaa perel see ihaldusväärne viltimisvahend olemas.

Ühe tunniga kõike tarkust ammutada ei jõua muidugi aga eks me jätkame veel veidi aega villa ja nõeltega mässamist ning kui sellest väheks jääb saab end ka registreerida mitmetele viltimiskoolitustele - neid on suvel tulemas nii kodusaarel kui mandrimaal.

Need on Markuse, Gertrudi ja Gudruni nõelatööd. Teised pildid nagu ikka juba ringi albumis.

2 kommentaari:

Jansa ütles ...

Kas sealt pilvelambast saab koos tellides ka omale villaloori? Mulle nii hakkas see nõelviltimine meeldima, et teeks kodus ka mõned mänguasjad, aga ei taibanud esmaspäeval tegutseda. Kui järgmisel korral kokku saame, kas siis on võimalik veel värve valida? Muidugi ei tea ma ka hinnast tuhkagi, Vaemla väikesed villaloori nutsud on kusagil 10-12 krooni :)

Meeli ütles ...

ringi tellimuse saatsin juba hommikul teele aga vastust/ arvet pole veel saanud. muidu nende koduleht on www.pilvelambad.ee hinnad on neil kallimad kui näiteks jõgeval kuid loor spetsiaalselt vanutamiseks töödeldud ja hind väheneb mida suurema koguse tellid. tellida saab aga kas 100, 250 või 500g pakke (vaemla omad on 50g - võrdluseks siis see) lisasin tellimusse omalt poolt veel mõned värvid ja kui neist midagi meeldib (või juba olemasolevast valikust) siis võid sealt enesele osta küll esmaspäeval või millaiganes tellimus meini jõuab :)