laupäev, 24. november 2007

Karjapoiss on kuningas ehk kuidas meie mehed pead soojaks said

Ei läinud meil see mütsiviltimise märg mõte peast. Hommikul (~kell 12 kui täpne olla) panime läbi skype end Karinaga "joonele" ja alustasime. Kuigi kodused olud oleks seda võimaldanud, jätsime siiski kangekaelselt elektrilised kodumasinad mängust välja ning otsustasime naturaalsuse kasuks- tooraineks oma lammaste vill, mis ise looriks kraasitud. Nõnda siis oma ihurammu ja seebivee abiga saime suht samaaegselt oma kodunt eemal viibind meestele peakatted valmis. Stopri panime kinni ~kell 14.00

Kuidas see kõik käis, on "teaduse huvides" dokumenteeritud ka: Karina variant ja Meeli variant. Piltide ja nende allkirjade järgi peaks nüüd asi järgitegemiskõlbulik olema :)
Aga kui käsitsi ei julge, siis laske osa tööd pesumasinal teha. Siin minu tänane masinvilditud kübara tegu. Mina vanutasin küll käsitsi aga vanutada saab ka masinaga - täpselt nii nagu heidest kootud eset vanutatakse. (Keera müts pahupidi, traagelda sellele kilekott, keera müts uuesti ümber ja pista padjapüüri sees masinasse. Mida kuumem on vesi ja mida pikem pesemistsükkel seda väiksemaks- tihedamaks müts vanub. Vanutatud mütsilt eemalda traagelniidid, vormi ja kuivata.)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tohutult head õpetused:)


Ave-Marii