pühapäev, 4. november 2007

Lumine laupäev kuumas keldris

Esimene lumi tuli maha ja toimus ka esimene sellesügisene pereringikate kogunemine. Plaanisime mõnusasti raamatukogus kaminatule paistel värtnaid vuristada aga seal juba maadleva seltskonna tõttu "välja tuli nagu alati.." :D ehk siis inertsist kõik vanad olijad ja informeeritumad uued tulijad kogunesid kõik ikka töökotta ja kuni radikad oma tööd tegid (et ikka vill veniks), lasime meie kuumal pirukal ja teel hea maitsta. Samal ajal asjalike nägudega tulevikuplaane pidades.
Tasa ja targu jõudsime ka päeva teemani- kes soovis, treis kedervarre algusest lõpuni ise valmis, aga sai ka Marko valmistatud toorikutest meelepärase pulga+ ketta komplekteerida. Naised aga nagu ikka. Lobisesid näputööd tehes. Ja kasulikku infot ja edumeelseid ideesi koorus selle käigus palju. Palju rohkem kui efekt-lõnga kedervartele :)))

Järgmisel korral (laupäeval 17.11) algusega 11.00 teeme Noortekeskuse II korrusel (sissepääs "Lossihoovi" tagant) geeliseepe. Kes pealinna minemas vahepeal siis Mustika keskuse Hobikeskusest saab enesele geeli-materjali varuda. Vormiks võib mõne väiksema topsi kaasa haarata.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Meie oleme tõbised ja püsime sel korral koduseinte vahel.

Anonüümne ütles ...

Kiidan otsuse heaks :) arvestades mis koledaid kõhu- ja muid tõbesi Suuremõisa PK rahvas viimastel nädalatel kaasas kandnud... Head paranemist!